Reserveren 2020-10-01T07:53:00+00:00

RESERVEREN

Reserveren is momenteel alleen telefonisch mogelijk i.v.m. de nieuwe regelgeving!

Wijzigen betaalwijze:  u dient vanaf nu vooraf  te betalen. Liefst contactloos pinnen i.p.v. contant.

Voor uw en onze veiligheid:

In verband met het coronavirus vragen wij uw aandacht voor het volgende:

  • Houd rekening met de RIVM richtlijnen en de 1,5 meter maatregel
  • Reserveren is verplicht met daarbij een inschatting dat u en uw gezelschap geen risico’s opleveren
  • Koorts, luchtwegenklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid? Blijf thuis!

Uiteraard doen wij ons uiterste best om altijd aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven, juist in deze soms voor iedereen verwarrende tijden. Daarom nog even een paar maatregelen voor u op een rij. Te beginnen met dat u altijd de instructies van onze medewerkers dient op te volgen.

Alle gasten dienen van tevoren te reserveren (binnen). Voor het terras is dit niet noodzakelijk. Echter raden wij dit wel aan. We hebben onze terrassen zo ingericht dat u ook lekker buiten, onder een parasol kunt dineren! Op het terras hebben we, ondanks de 1,5 meter regel, gelukkig veel plekken. Helaas kunnen we u met een terras-reservering geen plek binnen garanderen in geval mindere/slechte weersomstandigheden.

Uiteraard geldt de 1,5 meter afstand voor zowel gasten als bediening. U dient zowel bij de reservering als bij aankomst aan te geven dat u coronaklachten vrij bent. We hebben onze assortiment enigszins moeten aanpassen/beperken. U zit 2 aan 2 met minimaal 1,5 meter ruimte tussen de tafels. Vormt u een huishouden? Dan kunt u wel met zijn allen aan één tafel zitten. Graag vernemen wij dat bij de reservering.

Beste gasten,

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen, moeten wij jullie met pijn mededelen dat wij vanaf maandag 12 oktober tot en met 31 oktober sluiten. Alle reserveringen in deze periode worden automatisch geannuleerd.

Wij hopen jullie graag in betere tijden weer veilig te kunnen verwelkomen.

Bedankt voor jullie begrip.

Wegen der Einschränkung an Gästen durch COVID-19 sind wir leider zu der Endscheidung gekomen unser Restaurant in der Zeit von Montag 12.10 bis zum 31 10 .2020 zu schliessen

Team Wok Wamelink